Not known Details About aukcija balkan

× Holandske aukcije su nova usluga Doboša koja omogućava prodaju predmeta putem holandskog tipa aukcije.

Fb is exhibiting information and facts that may help you improved comprehend the purpose of a Web page. See actions taken from the people that control and put up articles.

Stručnjaci upozoravaju da bi zbog pada cijena nafte, na tržištu umjetnina moglo doći do ozbiljnog pada vrijednosti.

Na pitanje da li je svestan da službenik Uprave carina vrši krivično delo kada izloži vozilo javnoj prodaji, a pritom zna da je vozilo ukradeno, odnosno da je predmet potrage, pomoćnik direktora Uprave carina Duško Marinković kaže da su nadležnima u Upravi vezane ruke. - Carinski organi su u obavezi da poštuju izvršne sudske presude i da postupaju po njima čak i u slučaju da se radi o kradenim vozilima - kaže Marinković. U presudi Prekršajnog suda u Kraljevu navodi se da je Fiat Dukato, koji je Božidar kasnije kupio, pronađen na auto otpadu i da je u Srbiju ušao preko neutvrđenog graničnog prelaza bez prijave carinskom organu. To kamper vozilo, zajedno sa drugim automobilima pronađenim na otpadu, kako piše u presudi se "ima prodati, a sredstva od prodatih vozila uplatiti u budžet Republike Srbije". Duško Marinković iz Uprave more info carina kaže da je zbog niza spornih situacija, Uprava carina uvela praksu proveravanja u MUP-u da li su vozila koja se prodaju na aukciji na potražnici here Interpola.

Najstarija žrtva bio je 85-godišnji Bećo Ćehić, dok je najmlađa žrtva bila četveromjesečna beba Amila Džaferagić.

Želite li postići bolju konkurentnost i cijenu na tržištu, svakako primijenite neki od ovih savjeta!

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Više informacija.

Neka od vozila koja su stavljena na aukciju skupljala su prašinu u vladinim skladištima 10 godina unazad.

Dok neki sretnici uživaju na moru, kupci nas zovu za stanove, posebice u Zagrebu. Uključite svoj stan i prodajte ga s nama brzo i uspješno.

Roba se prodaje no principu VIĐENO - KUPLJENO i neće se primati reklamacije koje se odnose na kvalitet, ispravnost, tehničke i druge karakteristike robe, kao i na materijalne i pravne nedostatke.

Svi naši građani koji se interesuju, odnosno imaju get more info nameru da učestvuju u licitacijama mogu da se informišu o tome u dnevnim novinama.

0 shares Isprala je usta tečnošću s law enforcement u radnji, a zbog narednog poteza ljudi su zamalo povratili (Video clip)

Reverzne e-aukcije stvaraju okruženje u kojem dobavljači aukciraju jedan protiv drugoga, boreći se za dobivanje posla. Takvo okruženje potiče natjecateljski duh i postiže se cijena usluga i dobara prema aktualnoj vrijednosti na tržištu.[three]

Kupac je dužan da kupoprodajnu cenu uplati i robu preuzme u roku od eight (osam) dana od dana izvršene prodaje, odnosno od dana okončanja postupka no podnesenom prigovoru, u protivnom smatraće here se da je kupac odustao od kupovine.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Details About aukcija balkan”

Leave a Reply

Gravatar